FacebookYoutubeGoogle

ESPECIAL L'ALGUER

Celebreu el canvi d’any a l'AGROTURISME SA MANDRA de L'ALGUERun agroturisme típicament sard on podreu assaborir els petits plaers de la vida a Sardenya i descobrir un territori ric en patrimoni i natura. 

VOL + ALLOTJAMENT + LLOGUER DE VEHICLE + SOPAR DE CAP D'ANY

UNA OCASIÓ ÚNICA PER DESCOBRIR L’ALGUER I GAUDIR D’UNS DIES DE TRANQUIL.LITAT I RELAX!

DEL 30 DE DESEMBRE DE 2016 AL 2 DE GENER DE 2017 – 445 € /PERSONA

CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS

Aquesta TARDOR 2016 – HIVERN 2017 ho teniu ben fàcil per descobrir L’ALGUER i rodalies amb VIATGES TERRA SARDA!. Amb els vols xàrter directes BARCELONA-L’ALGUER / L’ALGUER-BARCELONA tots els dilluns i divendres, i la nostra selecció d’allotjaments de confiança, podreu DESCOBRIR la Barceloneta de Sardenya amb comoditat i facilitat.

VOL DIRECTE + ALLOTJAMENT  A ESCOLLIR (HOTEL, TURISME RURAL, APARTAMENT) + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA

LLOGUER DE VEHICLE OPCIONAL – ACTIVITATS DE TOT TIPUS

DES DE 310 € / PERSONA  (3 NITS - MÍNIM 2 PAX)

CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS

Aquest mes de novembre l’encetem amb una nova col.laboració que promet ser molt interessant i fructífera: PEOPLEFLY, empresa que opera en el món dels vols xàrter i que a partir del 9 de desembre unirà BARCELONA i L’ALGUER amb un vol directe tots els dilluns i els divendres. Per fi tornem a tenir connexió directa amb LA BARCELONETA DE SARDENYA!

VIATGES TERRA SARDA participa en aquest projecte com a PARTNER COL.LABORADOR A CATALUNYA, amb un bon tracte comercial que ens permetrà oferir-vos ESCAPADES A L’ALGUER I A SARDENYA tots els mesos de l’any (de moment, fins a l’1 de maig) d’una manera ràpida i senzilla, i amb preus tancats que us/ens estalviaran el mal-de-cap dels preus variables de les companyies low-cost.

I ja ho sabeu, esteu atents que els propers dies descobrireu les nostres noves propostes amb aquest operador! SARDENYA US ESPERA TOT L’ANY!! 

Deu dies viatjant per Sardenya a la descoberta de la seva història, natura i tradicions , allotjant-vos en agroturismes tradicionals, on assaborireu els intensos sabors i aromes de la cuina d'abans i descobrireu la proverbial hospitalitat sarda. 

LLOGUER DE VEHICLE + MITJA PENSIÓ + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA

Descobreix el lligam que uneix sards i catalans a una de les ciutats més boniques de Sardenya, L’Alguer. Cultura, natura i tranquilitat s’uneixen en aquest racó de paradís per a fer-vos gaudir d’unes vacances inoblidables plenes d'experiències.