FacebookYoutubeGoogle

VACANCES FAMILIARS D'ESTIU A SARDENYA / EL VOSTRE VIATGE A MIDA

on Gener 25, 2016

Des de VIATGES TERRA SARDA hem visitat i seleccionat allotjaments d'arreu de Sardenya aquests darrers 6 anys per oferir-vos unes vacances autèntiques i de qualitat, en un entorn familiar comfortable i amb tots els serveis i entreteniments necessaris per a gaudir d'aquests dies en família i descobrir un país tan particular com SARDENYA. LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL SERVEI DE LES VOSTRES VACANCES!

TURISME RURAL - B&B - VELERS APARTAMENTS RURALS / CIUTAT/ PLATJA RESIDENCE/APARTHOTEL/HOTELS RURALS - HOTELS ***/****/***** 

VIATGEU EN FERRY + VEHICLE PROPI O AVIO + COTXE DE LLOGUER

ACTIVITATS DE TOTA MENA PER A LES FAMÍLIES / TURISME ACTIU

CONSULTEU-NOS i us prepararem una PROPOSTA A MIDA sense compromís!

SARDENYA DE COSTA A COSTA - ESPECIAL FAMÍLIES

on Gener 25, 2016

L’opció més addient per les FAMÍLIES que voleu fer una ESTADA LLARGA aquest estiu a Sardenya! Vosaltres trieu el tipus d’allotjament (apartament, hotel, turisme rural) i nosaltres us organitzem tota l’estada: una setmana a la COSTA ORIENTAL (Gallura - Costa Smeralda – Golf d’Orosei – Baronia) + una setmana a la COSTA OCCIDENTAL (Costa Verde – Sinis – L’Alguer). Ferry o Avió + cotxe de lloguer.

Amb la nostra GUIA DE VIATGE personalitzada i el CATÀLEG D’ACTIVITATS 2017 segur que passeu unes vacances ben entretingudes amb la família! 

ESCULL ALLOTJAMENT I TRANSPORT, NOSALTRES FAREM LA RESTA!

 DES DE 1795 € (14 NITS, 4 PAX )