FacebookYoutubeGoogle

UNA MICA D'HISTÒRIA SARDA

Una història apassionant, explicada per l'historiador Adrià Mainar Scanu. Gràcies!

 • LA CIVILITZACIÓ DE LES TORRES (ss.XVII - VIII aC)

  Segons les diverses teories, l’arribada de l’Home a Sardenya s’hauria produït al Paleolític Superior des d’Àfrica, la península ibèrica o a través de l’illa de Còrsega, essent aquesta darrera possibilitat la més reconeguda. 

 • ENTRE DOS IMPERIS (ss.VIII aC - V dC)

  L’arribada de comerciants orientals a l’illa posarà les bases per a la fundació de les diverses colònies fenícies que es constitueixen a partir del s.VIII aC. 

 • CONFLICTE, AÏLLAMENT I INDEPENDÈNCIA (ss.V-X)

  A Sardenya, el poder romà cau vers el 450 amb la conquesta de l’illa pel regne dels vàndals, que s’havia constituït poc abans al nord d’Àfrica.

 • SOBIRANIA IMPERFECTA (ss.X-XIV)

  Els quatre poders sobirans nascuts a Sardenya – coneguts com a “Jutjats” – són Turres (nord), Gaddura (nord-est), Arborea (oest) i Calaris (sud).

 ABRIL – MAIG – JUNY 2017

Una proposta pensada per aprofitar al màxim 5 DIES D'ESTADA A SARDENYA, recorrent en autocar i guia local els racons de LA COSTA OCCIDENTAL DE SARDENYA que des de VIATGES TERRA SARDA considerem imprescindibles, de la PENÍNSULA DEL SINIS al centre històric de L'ALGUER, del nurag Su Nuraxi de Barumini a la capital de Sardenya, Càller.

Una ESCAPADA CURTA I COMPLETA que permetrà al VOSTRE GRUP descobrir la NATURA, HISTÒRIA, SABORS, PAISATGES I HOSPITALITAT d'un país que us acollirà amb els braços oberts.

ALLOTJAMENT HOTELS ***/ **** + TOT INCLÒS - ABRIL/MAIG/JUNY 2017

 DES DE 795 € / PERSONA (MÍNIM 15 PAX)

PERQUÈ VIATJAR A SARDENYA?

 • Una destinació exòtica a la Mediterrània?

  Un mar blau turquesa amb una costa pràcticament verge envolten aquest país muntanyós poc poblat que conserva gelosament les seves tradicions ancestrals. Un oasi…
 • El museu a l'aire lliure més gran d'Europa

  La història sarda es troba especialment lligada a la catalana, i arreu se'n veuen testimonis. Però seran els vestigis de la Civilització nuràgica els…
 • Unes vacances familiars acollidores.

  A Sardenya tothom és benvingut, i les famílies en especial. Passar les vacances d'estiu en algun dels nostres agradables i acollidors agroturismes col.laboradors farà…
 • Sardenya, mar i muntanya

  Triar Sardenya com a destinació us permetrà gaudir de la platja i la muntanya en un sol viatge. A Sardenya el mar i la…
 • En bici, caminant, en kayak, escalant...

  Practicar esports a l'aire lliure és un dels grans atractius de Sardenya. La bellesa i exhuberància de la natura que us envolta, els amplis…
 • Enogastronomia, la passió sarda

  País de menjars simples i vins generosos, a l'interior de tot sard hi viu un sibaritai. Descobriu la passió sarda pel seus plats i…
 • Un llegat cultural compartit

  La història de Sardenya i els Països Catalans va estar unida durant segles i això ha deixat una forta petjada cultural a tots dos…

UN PAÍS PER DESCOBRIR

ELS NOSTRES SERVEIS

 • SARDENYA EXPERIENCE

  Un reguitzell d'activitats dels nostres col.laboradors a Sardenya: excursions en vaixell, visita a bodegues, visites guiades, cursos de cuina i moltes altres experiències per viure! 

 • VIATGES A MIDA PER FAMÍLIES, PARELLES I GRUPS

  Posem a la vostra disposició la nostra passió i experiència a Sardenya per oferir-vos les vacances a mida que esperàveu!

 • TURISME ACTIU, L'AVENTURA DE SARDENYA

  Si us agrada l'aventura, us proposem un seguit de rutes en bicicleta, en kayak i caminades de diversos nivells per la Sardenya més desconeguda i salvatge. 

 • ESCAPADES A SARDENYA

  Voleu fer una escapada romàntica? O visitar un parell de dies la ciutat catalana de L’Alguer ?  Us organitzem la vostra escapada a mida, consulteu-nos!